ЗАЩИТНО ФОЛИО, ТУНИНГ ЗА МОТОРИ

Развиващата се автомобилна индустрия предлага на своите клиенти ежедневно нови и нови решения, съчетаващи на високо ниво качество, ефективност и добра цена.
VentureShield е решение за добра, устойчива и трайна защита на Вашия мотор. Това е защитен филм (защитно фолио) за повърхността на мотора, който предпазва боята, фаровете, стоповете и т.н. от външни наранявания, драскотини, ерозия, избледняване. Одобрен от фирми като „Нисан” за защита от пясъчна абразия, фолиото VentureShield намира стотици привържаници от цял свят. Скъпите мотори и автомобили изискват скъпа поддръжка. Инвестирането в подобен тунинг за мотори, предотвратява бъдещи, по-големи разходи.

Моторните превозни средства и преди и сега са на мода, особено през топлите месеци. Тяхната поддръжка е скъпа и превантивните мерки – почтни задължителни. Защитното фолио VentureShield предпазва боята на мотора от ожулвания, дребни камъчета и наранявания, освен това се чисти и поддържа по-лесно. Антистатичните свойства на фолиото предотвратяват полепването на прах и мръсотии по повърхността на мотора. Пребоядисването и премахването на появили се несъвършенства по повърхността вече не са проблем. Безупречна защита с фолио на достъпна цена. Като приложение за мотори е изключително полезно и удобно за манипулация средство.

От естетична гледна точка се забелязва блясък върху боята. Гланцираната повърхност предпазва мотора от проблемите на пътя, а боята от разваляне. Поставянето му е проста процедура, а резултатът перфектен. Представяме Ви прекрасна иновация в тунинговането на мотоциклети, леки коли, камиони и лодки дори.

Ако настъпят събития, които повреждат защитния филм, той може лесно да се отстрани (без да се нанасят щети върху боята на мотора) и бързо да се постави нов на негово място. Тази процедура е в пъти по-евтина и бърза, от наложило се пребоядисване, например. Поставянето на защитно фолио върху небоядисани повърхности като стъкла, пластмаси, мигачи, фарове също би предотвратило редица дребни поражения и големи разходи.


БРАНДИРАНЕ НА МОТОРИ

Брандирането на мотори се реализира чрез специални цветни лепенки (цветно фолио), под формата на рекламни надписи, апликации или цели цветни участъци. Обикновено подобно фолио е с висока трайност и устойчивост на лоши климатични условия: влага, дъжд, висока или ниска температура, силно слънце и т.н. В комбинация със защитно фолио, вашия мотор ще бъде трайно моделиран по оригинален начин. Брандирането е сравнително нова услуга, която намира широко приложение навсякъде по света. Думата произлиза от „бранд” – марка и се асоциира с представяне на марката, идеята на създателя с цел реклама. Всички спортни автомобили и мотори, участващи в състезания са брандирани с лога на техните спонсори и т.н. Като цяло това е една успешна реклама, която се лансира пред хората по ненатрапчив начин и в същото време има голяма ефективност – налагане определена марка или стил на пазара.

Това с какви цветове, шрифтове и изображения ще работите зависи от идеята, която искате да представите. Възможностите са почти неограничени. Материалите за брандиране (цветни фолиа) са с високо качество и устойчивост и ще Ви служат години наред.

Брандирането на мотори има ниска себестойност и страхотен ефект. Площта е малко, а извивките на повърхността позволяват оригинални решения и уникални графични изображения, апликации – частично или изцяло.

* * *

Устойчив защитен филм (защитно фолио) за коли и мотори. Предпазва от ерозия и защитава авто боята. Фолио за затъмняване на стъкла. Брандиране на коли. Тунинг за коли, мотори и лодки
Copyright © Всечки права запазени | Защитно фолио | Затъмняване на стъкла | Брандиране | Мотори

Защитно фолио мотори

Защитно фолио коли