ЗАЩИТНО ФОЛИО ЗА КОЛИ

Особено бързото развитие на научно-техническия прогрес оказва влияние и в автомобилната индустрия. Все повече нови и нови технологии навлизат в ежедневието с цел по-голяма икономичност и ефективност от действията ни. Различните идеи намират различни поддръжнци – едни предпочитат тунинг с цел визуална наслада, други брандират коли с цел реклама, трети търсят начини за повишаване конфорта при шофиране и предпазване колите (моторите) от вредни външни влияния. Така е възникнала идеята за защитното фолио (защитен филм), което предпазва боята, стъклата и фаровете на автомобила от леки наранявания и външни влияния. Всеки грижовен собственик на превозно средство одобрява подобен защитен механизъм. Инвестирането за подобен тунинг за мотори, коли, камиони и лодки дори, предотвратява бъдещи по-големи разходи. Защита от ново поколение. Няма нищо общо с доскорощните продукти на пазара.

Защитно фолио. Защитното фолио придобива все по-голяма популярност последно време. Много водачи на скъпи автомобили се грижат за предпазването им и поддръжката им по всякакъв начин. Поставянето на защитен филм (защитно фолио) предпазва колата или мотора от надраскване, леки наранявания и предпазва боята от ерозия, фаровете от дребни камъчета и т.н. Защитно фолио може да бъде поставено както от вън на автомобила, така и вътре, както по повърхността на колата, така и по фарове, стопове, стъкла. Антистатичните свойства на фолиото предотвратяват полепването на прах и мръсотии по повърхността на колата. При дребни проблеми на пътя повърхността остава невредима.

Защитното фолио предпазва от вредните ултравиолетови лъчи. Така и купето не избледнява от слънцето и пътниците в автомобила са защитени. Поставянето на фолио на предното стъкло облекчава шофирането срещу слънце – намалява вредните за окото лъчи, намалява напрежението и умората, а от там и концентрацията и конфорта на водача. В същото време подобрява видимостта и през деня и през нощта. Фолиото спомага и за безопасност на пътя. При вероятно ПТП, стъклото на автомобила не се натрошава на парченца, а остава цяло и няма опасност да нарани пътниците.

Ако настъпят събития, които повреждат защитния филм, той може лесно да се отстрани (без да се нанасят щети върху боята на колата) и бързо да се постави нов на негово място. Тази процедура е в пъти по-евтина и експедитивна, от наложило се пребоядисване, например. Поставянето на защитно фолио върху небоядисани повърхности като стъкла, пластмаси, прозорци, фарове, стопове също би предотвратило редица дребни поражения, пораждащи големи разходи. Ние работим със специлано карбоново фолио.


ЗАТЪМНЯВАНЕ НА СТЪКЛА

Затъмняване на стъклата.Много шофьори предпочитат подобен тунинг за техните автомобили. Според закона страничните и задното стъкло могат да бъдат затъмнени, ако са налице изправни странични огледала и огледало за задно виждане, т.е. ако шофьора има добра видимост. Често се затъмняват страничните стъкла с фолио, понякога и предното частично. Затъмняващо фолио се използва и при стопове, фарове, мигачи, габарити и други места по автомобила или мотора. Това придава уникален вид на превозното средство и осигурява дискретност на пътниците.


БРАНДИРАНЕ НА КОЛИ

Брандирането на коли се осъществява чрез специални цветни фолиа, под формата на рекламни лепенки, надписи или цели цветни участъци от превозното средство. Обикновено подобно фолио е с висока трайност и устойчивост на лоши климатични условия: влага, дъжд, висока или ниска температура, силно слънце и т.н.

Брандирането е сравнително модерна услуга, която намира широко приложение сред фирми, които се стремят по всякакъв начин да лансират стоките и услугите, които предлагат. Думата произлиза от „бранд” – марка и се асоциира с представяне на марката, идеята на създателя с цел реклама. Много фирмени автомобили и доставни коли са брандирани с логата и имената на търговските дружества, които обслужват. Всички спортни автомобили, мотори и лодки, участващи в състезания са брандирани с лога на техните спонсори и т.н. Като цяло това е една успешна реклама, която се лансира пред хората по ненатрапчив начин и в същото време има голяма ефективност – налагане определена марка на пазара.
Това с какви цветове, шрифтове и изображения ще работите зависи от идеята, която искате да представите. Възможностите са почти неограничени. Материалите за брандиране (цветни фолиа) са с високо качество и устойчивост и ще Ви служат години наред.

Основно предимство на брандирането е относително силната рекламна стойност на сравнително ниска цена. Не само продължителността на живот на рекламните лепенки, а и непрекъснатата презентация на посланието, на различни места, по различно време, пред различна аудитория е гаранция за успешна реклама.
Облепването с рекламни фолиа е лесна процедура позволяваща различни графичи решения, когато се прилага за леки коли. Там площта е малка и може прецизно да се моделират нещата според вкуса и претенциите на поръчителя, и то на ниска цена. Брандирането на лекотоварни и товарни автомобили, камиони, автобуси е по-сложна и скъпа процедура, но рекламното послание е по-ярко и видимо от разстояние. Постоянна им употреба ги прави отлично средсвто за реклама. Затова и този тип автомобили се брандират почти винаги.

Дръг положителен ефект от брандирането е отличаването на продуктите или услугите на дадена фирма от друга като се създава и поддържа идеята за техния продукт, което насърчава доверието в качеството и сериозността на производителя (дистрибутора). Брандирането е цяла стратегия за сближаване с потребителя, за спечелване на неговите симпатии и доверие в трайните пазарни позиции, които има рекламираната марка. Чрез брандирането се поддържа имиджа и репутацията на компанията, както пред крайните потребители, така и пред инвеститорите, служителите във фирмата. Не говорим за безцелно шарене на колата, ами за бизнес инструмент за постигане на стратегически и оперативни цели на много изгодна цена.

* * *

брандиране, рекламни фолиа за коли

Устойчив защитен филм (защитно фолио) за коли и мотори. Предпазва от ерозия и защитава авто боята. Фолио за затъмняване на стъкла. Брандиране на коли. Тунинг за коли, мотори и лодки
Copyright © Всечки права запазени | Защитно фолио | Затъмняване на стъкла | Брандиране | Мотори

Защитно фолио мотори

Защитно фолио коли