След удар във врата на гараж с 15 км/час, VentureShield доказва
водещата си позиция в индустрията и удароустойчивостта си!

Най-широкия филм на пазара – 58”

Venture Tape Corp. е горда да обяви първият в света широк формат PPF – ролка с ширина 58” на PPF с прозрачно покритие. При 58” ние увеличаваме с 20% предишната най-добра опция, като с това ви даваме възможност на покриете повечето от автомобилите с една ширина! Porsche, Ferrari (най-вече) и Mercedes са само някои от тях.


* * *

VentureShield е изключително абразивноустойчив защитен филм, ще издържи на удари от камъчета с години и на всякакви метеорологични условия и гарантирано ще остане оптически прозрачен година след година. Предлага се в две плътности 7510 – 8mil (150 микрона) или 7514 – 15mil (300 микрона), според вашите индивидуални изисквания.

Патентованото акрилно лепило ще издържи на лубриканти, УВ лъчи и за разлика от конкуренцията – съдържа също антикорозионен полимер, който възпрепятства образуването на ръжда и появата на плесени. Нашата нова формула сега ви позволява да боравите с филма дори агресивно, без да оставяте отпечатъци от пръсти или драскотини по лепилото – дори и върху черни повърхности!

Убедени сме, ще се уверите, че VentureShield е:
Най-прозрачният филм на пазара
Най-здравият филм на пазара (само се опитайте да го скъсате с ръка!)
Най-лесният за монтиране филм на пазара!

Поради огромната си здравина и УВ устойчивост VentureShield се предлага с доживотна гаранция.

Venture Tape е разработила този уретанов филм като изключително пластичен, което ще ви позволи да направите и най-трудния монтаж по-бързо и по-лесно от всякога. Продуктът има оптически прозрачен, фин гланц, което е директен резултат от вътрешната структура на нашия уретан; той не се нуждае от прозрачен покривен пласт, за да се постигнат тези изумителни резултати, както не се нуждае от прозрачен покривен пласт, за да поддържа тази блестяща прозрачност година след година. Това свойство ви позволява да монтирате и почиствате уретана агресивно, без да надраскате повърхонстта, което е от изключителна помощ при разтоварването на багаж от предната част на превозното средство.

Понеже филмът е 100% алифатен уретан и не се нуждае от поставяне на предпазен завършващ пласт, то той е подходящ за други методи на поичстване. Ние можем да почистим филм, оставен за 2 години на външни условия без нито едно измиване на автомобила! Вижте как

Накратко VentureShield показва следното:
Високогланцов филм с много висока устойчивост – той няма да се сгърчи или свие с течение на времето
Няма да пожълтее – гарантирано!
VentureShield е тестван и одобрен по цял свят от водещи производители като Mercedes, Chrysler, Ford, GM, Ferrari и Nissan

Той е изключително удобен за използване около ъгли с висок радиус, което означава по-бърз монтаж без шупли, драскотини или отпечатъци от пръсти в лепилото!

Ширини на склад от 12, 18, 24 and 30”; максимална ширина от 50”
Оптически прозрачно, лесно отстранимо, антикорозионно лепило с добавка срещу образуване на плесени
По време на тестовете на Nissan и Mercedes филмът на водещия конкурент се пробива след удар от 9 фунта, докато с VentureShield това става едва след прилагане на налягане от 20 фунта. Поради това филмът е 100% повече абразивноустойчив, което означава никакви увреждания по боята!
До-добра дългосрочна устойчивост – физическите качества на уретана не се износват с времето.
По-добра УВ устойчивост и стабилност на цветовете – няма да пожълтее с времето.
По-добра прозрачност върху всички цветове бои.


* * *

Устойчив защитен филм (защитно фолио) за коли и мотори. Предпазва от ерозия и защитава авто боята. Фолио за затъмняване на стъкла. Брандиране на коли. Тунинг за коли, мотори и лодки
Copyright © Всечки права запазени | Защитно фолио | Затъмняване на стъкла | Брандиране | Мотори

Защитно фолио мотори

Защитно фолио коли