ЗАЩИТЕН ФИЛМ НАЛИЧЕН НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА

защитно фолио, брандиране моторизащитно фолио, брандиране автомобили

VentureShield е прозрачен, термопластичен уретанов филм, направен от 100% алифатен гранулат. Неговата устойчивост срещу пожълтяване и абразивност от най-високо ниво няма аналог в индустрията.

Предлагайки превъзходна защита за всякакви боядисани повърхности, от моторни превозни средства, до мотоциклети, лодки и камиони, VentureShield е толкова силен, че ние го предлагаме с доживотна ганация!

Водещи производители като Даймлер Крайслер Корпорейшън неотдавна потвърдиха, че VentureShield има превъзхождаща устойчивост на пожълтяване и абразия от който и да е друг уретанов филм на пазара. Те започнаха да заменят настоящия си доставчик с VentureShield! Можете да го проверите върху CLS Mercedes, където филмът е поставен зад задните врати от двете страни на превозното средство.

Нисан в Европа тества всички уретанови филми на пазара според своите строги изисквания срещу пясъчна абразия. Оказва се, че на пазара има само един филм, който отговаря на тези строги изисквания и това е VentureShield!

Ако искате да защитите своята скъпа собственост от ежедневните опасности по пътя, VentureShield е вашето решение. За да научите повече за продукта, кликнете тук.

* * *

Фолио коли

Автомобилният състезател Пламен Кралев е избрал да защити своят автомобил с VentureShield

Фолио коли

Устойчив защитен филм (защитно фолио) за коли и мотори. Предпазва от ерозия и защитава авто боята. Фолио за затъмняване на стъкла. Брандиране на коли (рекламно фолио). Тунинг за коли, мотори и лодки
Copyright © Всечки права запазени | Защитно фолио | Затъмняване на стъкла | Брандиране | Мотори

Защитно фолио мотори

Защитно фолио коли